Makaroni na apulijski način s tunjevinom i brokulom
SASTOJCI
za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
350 g makarona
500 g brokule
1 luk
2 čehne bijelog luka
30 g naribanog parmezana
30 ml maslinovog ulja
1 feferon
sol
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
350 g makarona
500 g brokule
1 luk
2 čehne bijelog luka
30 g naribanog parmezana
30 ml maslinovog ulja
1 feferon
sol
Stampa Ricetta
1. Usitnite cvjetove brokule na manje dijelove, a stabljiku razrežite na kocke. Nasjeckajte luk, bijeli luk i feferon te ih popržite u većoj tavi na ulju.
2. Skuhajte tjesteninu i brokulu u većoj posudi slane vode, ocijedite ih i dodajte povrću u tavi, zajedno s malo vode u kojoj se kuhala tjestenina i brokula.
3. Dodajte parmezan i miješajte na vatri jednu minutu.