Tunjevina s graškom i pirjanim gljivama
SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
10 g sušenih vrganja
300 g oljuštenog graška
1/2 luka
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol
biber
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
10 g sušenih vrganja
300 g oljuštenog graška
1/2 luka
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol
biber
Stampa Ricetta
1. Natopite gljive u toploj vodi, nasjeckajte luk i narežite zelenu salatu na trake.
2. Ispržite luk na ulju, dodajte grašak i posolite. Dodajte nasjeckane gljive i vodu u kojoj su se one natapale. Kuhajte 15 minuta, a zatim dodajte salatu.
3. Posolite i pobiberite te nastavite kuhati još 5 minuta.
4. Ocijedite tunjevinu i poslužite je s toplim graškom i gljivama.