Bruskete s tunjevinom i zelenim umakom


SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 120 g
8 kriški francuskog hljeba
1 tvrdo kuhano jaje
1 kašika kapara u octu
1 čehna bijelog luka
1 svježi ljuti feferon
peršin
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 120 g
8 kriški francuskog hljeba
1 tvrdo kuhano jaje
1 kašika kapara u octu
1 čehna bijelog luka
1 svježi ljuti feferon
peršin
Stampa Ricetta

1. Odvojite lišće peršina od stabljike. Nasjeckajte lišće peršina, kapare i bijeli luk te sve zajedno stavite u zdjelu. Dodajte feferon narezan na kolutiće te oguljeno i narezano tvrdo kuhano jaje. Začinite s malo ulja iz konzerve tunjevine i promiješajte.
2. Ispecite kriške hljeba na roštilju ili u tavi te ih prelijte umakom. Na vrh stavite dobro ocijeđene komade tunjevine.