Insalatissime Rio Mare Texana u karasu hljebu sa sirom


SASTOJCI
za 4 porcije
4 sloja hljeba od carasaua ili 4 tanke tortilje
160 g sira emmentalera ili drugog čvrstog sira
4 pakiranja Insalatissime Rio Mare Texane 160 g
4 sloja hljeba od carasaua ili 4 tanke tortilje
160 g sira emmentalera ili drugog čvrstog sira
4 pakiranja Insalatissime Rio Mare Texane 160 g
Stampa Ricetta

1. Zagrijte pećnicu na 200 ° C; sir naribati ribežom na velike rupe i namočiti vodom hljeb od carasaua ili tortilju. Rasporedite sir na karasu hljeb i stavite ih u pećnicu dok se sir ne rastopi.
2. Stavite Insalatissime Texana, nakon što dobro promiješate i podijelite tunu na male komadiće, na vrući karasau hljeb, zatvorite ih dok ne omekšaju kako bi dobili neku vrstu burita i odmah uživajte.