Mini muffini od crvenog luka s Rio Mare Paté od lososa


SASTOJCI
za 12 muffina
2 komada Rio Mare Paté losos 100g
120 g brašna
1 jaje
40 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
60 ml mlijeka
20 g ribanog parmezana
1 crveni luk
1/2 vrećice instant kvasca za slana peciva
sol
grančica timijana
2 komada Rio Mare Paté losos 100g
120 g brašna
1 jaje
40 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
60 ml mlijeka
20 g ribanog parmezana
1 crveni luk
1/2 vrećice instant kvasca za slana peciva
sol
grančica timijana
Stampa Ricetta

1. Nasjeckajte luk, propržite na tavi sa maslinovim uljem, prstohvatom soli i timijanom.
2. Električnim mikserom umutite jaje, mlijeko, dodajte brašno, kvasac i parmezan i nastavite mutiti još minutu. Po željenom ukusu dodajte sol, maslinovo ulje i biber.
3. Smjesu izlijte u 12 nauljenih i pobrašnjenih silikonskih kalupa i pecite u pećnici na 180 ° 12 minuta, ili dok muffini ne nabubre i porumene.
4. Ostavite muffine da se ohlade, izvadite ih iz kalupa, bogato ukrasite s Rio Mare Paté od lososa i poslužite.