Mousse od tunjevine


SASTOJCI
za 4 porcije
2 x 160 g konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
100 g krem sira
100 ml vrhnja
2 kašike majoneze
30 g očiščenih pistacija
malo potočarke
sol po ukusu
2 x 160 g konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
100 g krem sira
100 ml vrhnja
2 kašike majoneze
30 g očiščenih pistacija
malo potočarke
sol po ukusu
Stampa Ricetta

1. Pomiješajte ocijeđenu tunu, krem sir i majonezu u posudi i miješajte dok ne postane glatko.
2. Umutite vrhnje s prstohvatom soli dok se ne poveže i postane čvrsto, a zatim nježno sjedinite u smjesu od tunjevine i stavite u frižider dok ne bude spremno za posluživanje; ugrubo nasjeckajte pistacije.
3. Upotrijebite dvije žlice moussea na četiri pojedinačna jela. Pospite mousse sjeckanim pistacijama i ukrasite potočarkom.