Sendvič od tune, artičoka na žaru i sušenih rajčica


SASTOJCI
za 4 obroka
4 hrskava peciva
2 x 120g Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
8 artičoka sa žara u ulju
4 sušene rajčice u ulju
160g namaza krem sira
nekoliko listova bosiljka
4 hrskava peciva
2 x 120g Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
8 artičoka sa žara u ulju
4 sušene rajčice u ulju
160g namaza krem sira
nekoliko listova bosiljka
Stampa Ricetta

1. Prerežite peciva na pola. Artičoke podijelite na deblje kriške i grubo nasjeckajte sušene rajčice.
2. Na dno svakog peciva rasporedite izdašnu količinu krem sira, a na vrhu pospite nasjeckanu tunu, artičoke i sušene rajčice.
3. Ukrasite ručno nasjeckanim listovima bosiljka i paprom. Sendviči su spremni za posluživanje.
4. Za još hrskaviju teksturu, peciva možete i tostirati nekoliko minuta prije nego što ih pođete puniti.