Tartar od tune s avokadom i komoračem


SASTOJCI
za 4 porcije
4 x 80g Rio Mare tune u maslinovom ulju
1 avokado
1 komorač
sok od 1/2 limuna
20g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i biber po ukusu
nekoliko listova miješane salate
4 x 80g Rio Mare tune u maslinovom ulju
1 avokado
1 komorač
sok od 1/2 limuna
20g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i biber po ukusu
nekoliko listova miješane salate
Stampa Ricetta

1. Prepolovite avokado, izvadite košpicu, ogulite ga i narežite na kockice. Avokado stavite u zdjelu i začinite maslinovim uljem, limunovim sokom, prstohvatom soli i bibera.
2. Operite i isjecite komorač na sitne komade i dodajte avokadu. Dodajte dobro ocijeđenu, narezanu tunu i lagano izmiješajte.
3. Servirajte tartare na četiri tanjira pomoću okruglog metalnog kalupa, ako imate takav, oblikujte i ukrasite s nekoliko listova salate.