Tartar od tune s avokadom i komoračem

SASTOJCI

za 4 porcije
4 x 80g Rio Mare tune u maslinovom ulju
1 avokado
1 komorač
sok od 1/2 limuna
20g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i biber po ukusu
nekoliko listova miješane salate

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJ VIŠE

    1. Prepolovite avokado, izvadite košpicu, ogulite ga i narežite na kockice. Avokado stavite u zdjelu i začinite maslinovim uljem, limunovim sokom, prstohvatom soli i bibera.

    2. Operite i isjecite komorač na sitne komade i dodajte avokadu. Dodajte dobro ocijeđenu, narezanu tunu i lagano izmiješajte.

    3. Servirajte tartare na četiri tanjira pomoću okruglog metalnog kalupa, ako imate takav, oblikujte i ukrasite s nekoliko listova salate.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI