Tunjevina s graškom i pirjanim gljivama

SASTOJCI

za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
10 g sušenih vrganja
300 g oljuštenog graška
1/2 luka
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol
biber

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJ VIŠE

    1. Natopite gljive u toploj vodi, nasjeckajte luk i narežite zelenu salatu na trake.

    2. Ispržite luk na ulju, dodajte grašak i posolite. Dodajte nasjeckane gljive i vodu u kojoj su se one natapale. Kuhajte 15 minuta, a zatim dodajte salatu.

    3. Posolite i pobiberite te nastavite kuhati još 5 minuta.

    4. Ocijedite tunjevinu i poslužite je s toplim graškom i gljivama.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI